Սմբուկով Մուրաբա: 5-6 սմ երկարությամբ մանր սմբուկների կեղևը մաքրել, լցնել սառը կրաջրի մեջ, թողնել 40 րոպե։ Լվանալ, լցնել քամիչի վրա։ 5-7 րոպե եփել եռացող ջրի մեջ, ջուրը թափել և բադրիջանը սառեցնել։ Լցնել շաքարաջրի մեջ, եփել 30-35 րոպե, 2-3 ժամ պահել զով տեղ։ Նույնը կրկնել 3 անգամ։ Դրանից հետո նոր եփել՝ մինչև պատրաստ լինելը։ Եփելիս մուրաբայի մեջ դնել փոքրիկ մառլյայե տոպրակ՝ մեխակով և դարչինով։ Եփելուց հետո տոպրակը հանել։ 1 կգ մաքրած սմբուկ, 1,5 կգ շաքար, 400 գ ջուր, 5 հատ մեխակ, 5-8 գ դարչի
try now 😍 to cook a delicious tacos sandwich now😋😋 https://recipesfood.net/recipe-tacos-sandwich-fries-meat-food-sauce/
Сколько бы всякой вкусной выпечки вы не приготовили, все равно торт "Спартак" останется самым вкусным и любимым десертом. https://www.youtube.com/watch?v=APNfGBA50T8&t=1s
Show more
17 Apr 2019
47 944 participants in the group
Join
L-A A-yan
17 Apr 2019
  • 0
ღ S . Sღ
17 Apr 2019
  • 0
Аида Шахбазян
  • 0
Lusine Petrossian
17 Apr 2019
  • 0
Nune Kirakosyan
17 Apr 2019
  • 0
Давид Мик
  • 0
Лилит Аветисян
11 Aug 2019
Спасибо большое!рекомендую всем
  • 0
Log in or sign up to add a comment