Предыдущая публикация
Каз пешерү рецепты-бер чиләк суга 1 кг тоз. 8-10 кара борыч 4-5лавр яфрагы.1-2 баш сарымсак саласы. каз яңа суелган булса да яки катырылган булсада шушылай эшләнелә. Су кайнар булмасын. Катырылган казны җебетеп тормасагыз да ярый . Иң киме 12-14 сәгать тотасы. Бер тәүлек тотарга була суда. Суга кумелеп торырга тиеш. Алгач саркытасы. Эчлеккә алма и кара җимеш яисә үзегез теләгән эчлекне саласы. тышына 2-3 аш калагына ярты чәй калагы аджика бутап сылыйсы. Камырга төрергә. Рукавка тыгарга була . Мин берничә кат фолгага төрәм яхшылап. 2 сәгать пешкәч фолганы ачып өстеннән яңадан тыгам. Кызартып алам.
Аниса Миннебаева рецепты.
Будьте первым, кто остави
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 2