• Класс
15 лютого християни відзначають Стрітення Господнє. У цей день в церквах святять свічки та воду. Стрітенська свічка,як і вода, зберігається в кожній родині. Стрітенську свічку здавна люди шанують, бо вона сповнена великої духовної сили і Божої благодаті. ЇЇ використовують під час багатьох важливих подій ,стихійних лих, грози, тому і називають Громницею. Коли на душі неспокій, негаразди в житті радять запалити перед іконою стрітенську свічку і звернутися в молитві до Бога. Вона також має силу проганяти злих духів, тому є незамінною при освяченні житла. З такою свічкою виряджають вдалеку дорогу рідних і близьких, зустрічають батьки молодят, проводжають покійника в останню путь. Служба в х
Сім'я – це те, що дає нам сили. Любов – це те, що гріє наші серця. Вірність – це те, що змушує вірити в чудеса і повністю довіритися коханій і близькій людині. Цінуйте близьких, любіть рідних і ніколи не зраджуйте тих, від кого ніколи не хотіли б дізнатися зради.
Першого числа, як і завжди, відбулася хресна хода до джерела. З піднесеним настроєм усі вирушили в дорогу, молячись Спасителю та Його Пречистій Матері. На проповіді священник нагадав що вже 11 місяців тут звершується молитва незважаючи нінащо, та висловив глибоку надію, що верениця людей буде завжди тянутися до цього святого місця
28.06.2015 в храмі відбулося недільне богослужіння. -Істинна віра здатна творити чудеса. Істинна віра приємна для Бога і спасительна для нас. Ми виховані в православній вірі, але її, як дар Божий, потрібно берегти, зігрівати й примножувати. Однієї віри, без істинно християнського життя, недостатньо, слід показувати свою віру в справах і справами свідчити про свою віру. У Капернаумі римський сотник просив Господа, щоб Господь зцілив його слугу. Господь сказав йому: "Я прийду і зцілю його" (Мф. 8, 7). Сотник же впав до ніг Христа і відповідав: "Господи! я недостойний, щоб Ти увійшов під покрівлю мою; але промов тільки слово і видужає слуга мій". (Мф. 8, 8). Поведінка сотника свідчить про йо
Показать ещё