Ave Maria - беларускі каталіцкі часопіс

Ave Maria - беларускі каталіцкі часопіс

Books & Journals
«Эпідэмія COVID-19 — гэта „прыпавесць“, якая павінна прывесці чалавецтва да роздуму пра сваю залежнасць ад Бога і памылковых прыярытэтаў, дапамагчы адкрыць сапраўдныя каштоўнасці: давер да Бога, зварот да малітвы, значэнне еднасці ў сям’і і народзе», — зазначыў кардынал Рабэр Сара, прэфект ватыканскай дыкастэрыі Кангрэгацыі Божага Культу і Дысцыпліны Сакрамэнтаў. https://ave-maria.by/faith/reflections/2528-urok-ep-dem-razvazhann-kardynala-rabera-sara
Сваімі разважаннямі і досведам пра харызматычную малітву праслаўлення, якая стала шырока распаўсюджвацца ў Каталіцкім Касцёле ў другой палове ХХ ст. і называецца часам проста малітвай праслаўлення, дзеліцца Аляксандра Шчыглінская. https://ave-maria.by/life/reflections/2527-mal-tva-prasla-lennya-dz-naya
Ва Урачыстасць Спаслання Духа Святога (і не толькі сёння) молімся да нашага Суцяшальніка! https://ave-maria.by/prayers/asnounyya-malitvy/2525-mal-tvy-da-dukha-svyatoga
Калі быў вечар таго першага дня тыдня, і дзверы дома, дзе збіраліся вучні, былі замкнёныя з-за страху перад юдэямі, прыйшоў Езус, стаў пасярэдзіне і сказаў ім: «Спакой вам!» Сказаўшы гэта, паказаў ім рукі і бок. Узрадаваліся вучні, убачыўшы Пана. Тады Езус зноў сказаў ім: «Спакой вам! Як паслаў Мяне Айцец, так і Я пасылаю вас». Сказаўшы гэта, дыхнуў і сказаў: «Прыміце Духа Святога. Каму адпусціце грахі, таму будуць адпушчаныя; на кім пакінеце, на тым застануцца». (Ян 20, 19–23) Чытайце камента
НАВЭННА ДА ДУХА СВЯТОГА | ДЗЕНЬ 9 | 30.05 1. Малітва да Духа Святога Духу Святы, які сышоў у самым пачатку Касцёла на Апосталаў і верных, каб асвяціць іх розум, запаліць сэрцы і ўмацаваць у веры. Просім Цябе, будзь заўсёды таксама з намі, напаўняй нас Тваімі дарамі, прасвятляй у сумненнях, суцяшай у смутку, ратуй у небяспецы, выбаўляй ад памылак, падымай пры па­дзенні, кіруй намі мудрасцю Тваёй, яднай нас узаемнай хрысціянскай любоўю, каб усе мы жылі ў згодзе і святой еднасці як адна Божая сям
НАВЭННА ДА ДУХА СВЯТОГА | ДЗЕНЬ 8 | 29.05 1. Малітва да Духа Святога Духу Святы, які сышоў у самым пачатку Касцёла на Апосталаў і верных, каб асвяціць іх розум, запаліць сэрцы і ўмацаваць у веры. Просім Цябе, будзь заўсёды таксама з намі, напаўняй нас Тваімі дарамі, прасвятляй у сумненнях, суцяшай у смутку, ратуй у небяспецы, выбаўляй ад памылак, падымай пры па­дзенні, кіруй намі мудрасцю Тваёй, яднай нас узаемнай хрысціянскай любоўю, каб усе мы жылі ў згодзе і святой еднасці як адна Божая сям
У сям’і Аляксандра і Іны Дзятко чацвёра дзяцей. Іна — настаўніца пачатковай школы, цяпер яна ў дэкрэтным адпачынку і выхоўвае двух таленавітых хлопцаў-блізнятаў — Алеся і Арсенія, і дзвюх цудоўных дзяўчынак — Агату і Адэлю. У вольны час Іна займаецца творчасцю — вяжа прыгожыя рэчы для сваіх дзетак і знаёмых. Сям’я Аляксандра і Іны жыве ў Вілейцы (Мінская вобласць) і актыўна ўдзельнічае ў жыцці мясцовай парафіі Узвышэння Св. Крыжа. Я сустрэлася з Інай, каб распытаць яе пра клопаты і радасці вялік
Show more